DisclaimerDisclaimer


Onderstaande punten zijn van toepassing op deze website. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.


1. Bouwbedrijf Tünnissen B.V. spant zich regelmatig in om de inhoud van de website te actualiseren en/ of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig, niet up-to-date en/of onjuist is.


2. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan als gevolg van het gebruik van deze webpagina, de publicatie van informatie die op deze site staat of de onmogelijkheid om deze pagina te kunnen raadplegen.


3. Bouwbedrijf Tünnissen B.V. houdt zich niet aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de webpagina of met de onmogelijkheid de webpagina te kunnen raadplegen.


4. Bouwbedrijf Tünnissen B.V. mag de webpagina naar eigen inzicht en op ieder door hem gewenst moment (laten) veranderen of beëindigen, met of zonder voorafgaande aankondiging. Wij zijn niet aansprakelijk voor de gevolgen van verandering of beëindigen.


5. De rechten op geplaatste teksten en afbeeldingen blijven eigendom van Bouwbedrijf Tünnissen B.V.. Het is niet toegestaan om de informatie op deze site zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiëren en/of te verspreiden in welke vorm dan ook.


6. U bent verantwoordelijk voor al hetgeen u vanuit de webpagina verzendt.Website validatie


Valid CSS! Valid HTML5!

Disclaimer